(Alternatieve) gitaarles

Vaak hoor ik na een optreden opmerkingen als: "Goh, wat leuk als je zo gitaar kunt spelen ! Dat heb ik ook altijd graag gewild, maar ......... Ik heb op zolder nog een gitaar liggen, maar het is zo lang gelee ......"

Je bent nooit te oud om (weer) te leren gitaarspelen. Kijk: een Hendrix, Clapton of alle andere gitaar-virtuozen, dat is een ander verhaal. Maar lekker leren spelen kan iedereen - Met een beetje enthousiasme, doorzettingsvermogen en een jaar regelmatig les: moet jij eens zien !

METALLICA, ED SHEERAN, JUSTIN BIEBER, COLDPLAY, RADIOHEAD, RED HOT CHILI PEPPERS, ADELE, FLORENCE & THE MACHINE, BRUNO MARS, GREEN DAY of NIRVANA - OM BIJ DE TIJD TE BLIJVEN - maar ook THE EAGLES, KANSAS, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD OF THE BEATLES liggen nog goed "in de markt".
Of had je zelf nog ideeën wat je graag zou willen spelen ? Een lekker bluesje of zo ?
Ik help je erbij. Als je noten kunt lezen is dat leuk meegenomen, maar het is niet meteen een must. Ik heb de laatste jaren een eigen lesmethode ontwikkeld, die inmiddels heeft bewezen goede resultaten af te leveren ......!

Bovendien, dankzij het internet en de onvolprezen ipad, is elk gloednieuw en stokoud nummer direct op te zoeken zodat je er meteen mee aan de slag kan !! Ik ben behoorlijk online en zeer bij de tijd.

Een les duurt 45 MINUTEN en kost EURO 20,00
Ook geef ik les aan huis, de prijs is dan 25,00 per les.
Schroom niet, wat heb je te verliezen ?

Meer weten ? Bel me dan op 06-28727146