RIEN DOELAND: EEN EIGENTIJDSE TROUBADOUR.

Al gauw denkt men bij "troubadour" aan de Middeleeuwen en Breugeliaanse maaltijden. Dit is bij Rien (een goede veertiger) echter niet het geval. Rien brengt elke song unplugged en op zijn "eigen wijze". Zo kan er geconverseerd en -indien gewenst- gefeest worden.

Het repertoire bestaat uit:
luisterliedjes en meezingers vanaf de jaren 60 tot en met 2016; zowel Hollands als Engels/Amerikaanstalig.
Ook licht klassieke vertolkingen worden met veel verve gebracht: HARRY SACKSIONI, ALBENIZ, JOHN WILLIAMS & ISAAC ALBENIZ
bij voorbeeld, als achtergrond tijdens een dinner.
HERKENBARE SONGS VOOR JONG EN OUD !!! En....... heeft U een speciale song in Uw hoofd die U graag vertolkt zou willen zien ? Geen probleem, indien U dit van tevoren aangeeft.

Na een leven als reiziger en carrieremaker heeft Rien twintig jaar geleden besloten zich voornamelijk met muziek bezig te houden. Inmiddels is Rien in het Gooi een BBG'er (beetje bekende Gooier) en daarbuiten een BBN'er (beetje bekende Nederlander). Op vele openingen, recepties, huis- en tuinfeesten, in restaurants en sauna's heeft hij de afgelopen jaren met zijn muziek en zijn aanwezigheid de feestvreugde verhoogd. Rien speelt behoorlijk gitaar (hij is ook gitaarleraar) maar zijn stem mag er ook zijn. U kunt dit checken door even naar wat demo's te luisteren. Hij put uit een breed repertoire en speelt liedjes die uw gasten graag willen horen. Soepeltjes en gedreven swingt hij zich door vele muziekstijlen heen.

Zijn motto is "Levende muziek tussen de mensen". Omdat Rien niet aan een podium is gebonden, ontstaat al gauw een ontspannen sfeer.